Well she runs!! - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 05-01-2009, 07:52 PM Thread Starter
Registered User
 
Rich G's Avatar
 
Trader Feedback: (35)
Join Date: May 2001
Location: West Palm Beach, Florida
Posts: 7,963
Well she runs!!

Fired her up for the first time tonight





Runs really good, couple issues though



1) MSD dont work, luckily I made a bypass but we are getting no spark. I was cranking the motor over with the coil wire unplugged and all of a sudden it stopped sparking.. think I killed it



2) Wideband isnt working. Not sure whats wrong with that, I need to check my wiring.



3) Turbo seems to be smoking quite a bit, the hose loops back up a little towards the oil pan, wonder if its backing up the hose??? all the pipes are smoking for that matter so I think the coating is just burning off, not sure just yet.



4) The turbo seems to be making a fun noise, almost sounds like a belt squeak but when I shut the car off you can hear it slowing down.

http://s724.photobucket.com/albums/w...TurboVideo.flv


Been out of the game since 2011.. looking to get back in in 2019

Last edited by Rich G; 05-01-2009 at 08:19 PM.
Rich G is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 05-01-2009, 08:05 PM
Registered User
 
2002mustanggt's Avatar
 
Trader Feedback: (13)
Join Date: Jul 2007
Location: Las Vegas
Posts: 2,012

Need video

2002mustanggt is offline  
post #3 of 8 Old 05-01-2009, 08:09 PM Thread Starter
Registered User
 
Rich G's Avatar
 
Trader Feedback: (35)
Join Date: May 2001
Location: West Palm Beach, Florida
Posts: 7,963
uploading now!

Been out of the game since 2011.. looking to get back in in 2019
Rich G is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 8 Old 05-01-2009, 08:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Rich G's Avatar
 
Trader Feedback: (35)
Join Date: May 2001
Location: West Palm Beach, Florida
Posts: 7,963
video uploaded

Been out of the game since 2011.. looking to get back in in 2019
Rich G is offline  
post #5 of 8 Old 05-01-2009, 08:25 PM
Registered User
 
2002mustanggt's Avatar
 
Trader Feedback: (13)
Join Date: Jul 2007
Location: Las Vegas
Posts: 2,012
very nice, sounded bad ass. How come your turbo look so glossy? wish my mt70 looked that way.
2002mustanggt is offline  
post #6 of 8 Old 05-01-2009, 08:29 PM Thread Starter
Registered User
 
Rich G's Avatar
 
Trader Feedback: (35)
Join Date: May 2001
Location: West Palm Beach, Florida
Posts: 7,963
dunno, its brand new and clean.

I hate the way it sounds, needs exhaust

Been out of the game since 2011.. looking to get back in in 2019
Rich G is offline  
post #7 of 8 Old 05-01-2009, 08:38 PM
 
Trader Feedback: (13)
Join Date: Dec 2008
Posts: 630
Do you have any pictures of the finished project in the engine bay? I'm going to try and get mine started Monday as well..

also, what oil did you choose to run?
ChaseGT is offline  
post #8 of 8 Old 05-01-2009, 08:42 PM Thread Starter
Registered User
 
Rich G's Avatar
 
Trader Feedback: (35)
Join Date: May 2001
Location: West Palm Beach, Florida
Posts: 7,963


Just normal Discount Auto oil

Been out of the game since 2011.. looking to get back in in 2019
Rich G is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
please help, car somtimes runs bad and sometimes runs fine mystery problem I'mstumped NaturalAspired 5.0/5.8 Engine Tech 10 08-19-2004 08:24 AM
engine runs fine n/a ... runs bad when blower hooked up PUR PONY 5.0/5.8 Engine Tech 4 10-08-2003 07:25 PM
Fuel pump runs and runs and runs...! 91FakeSteeda 5.0/5.8 Engine Tech 1 12-08-2002 07:05 PM
problem with car - at WOT it runs like crap other wise it runs ok jordanpace 5.0/5.8 Engine Tech 7 04-10-2002 02:05 AM
Car runs great when cold and runs like crap when hot. Whats wrong? Blk89GT 5.0/5.8 Engine Tech 0 03-06-2002 06:11 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome