car studders and loss of power - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-03-2010, 05:01 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: May 2009
Location: Reno, NV
Posts: 26
Cool car studders and loss of power

I have a 2000 v6 mustang we have replaced the coil, replaced the cats because they were clogged up. the car runs better but cuts out at high rpm and has a general lack of power. we also cleaned the mass air flow and replaced the TPS and ISAC Sensor... Running out of options.. oh also repalced plugs, fuel filter and tested the fuel pressure. ... What do you think it could be??? I am going to film it an and post a link to you tube in a few so look back for a link in a little while... any suggestions are much appreciated.

-91Saleen

91Saleen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
loss of power when car reaches running temp 91ntchbk 5.0/5.8 Engine Tech 14 11-29-2007 07:17 PM
ran car while overheated, loss of power now HuebyStang 5.0/5.8 Engine Tech 11 02-24-2007 02:19 PM
Overheating and loss of power AGAIN, but on different car? Blwn88GT 5.0/5.8 Engine Tech 0 10-27-2003 12:25 PM
Major loss of power after car warms up MikeStang5.0 5.0/5.8 Engine Tech 3 08-12-2003 06:22 PM
my car needs to fix her studdering...(power loss after 4k) yellow5.0cobra 94/95 Tech 1 03-01-2003 10:47 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome