2nd gear feels sluggish - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 04-26-2002, 11:49 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Feb 2002
Posts: 26
Unhappy 2nd gear feels sluggish

1st, 3rd, ad 4th seem to pull pretty nicely, but 2nd seems to drag. I haven't noticed any slipping in the clutch just yet, but maybe this is the very beginning. Any ideas? I have the stock 3.27s still in, but the 4.10's are sitting in the garage awaiting an install (hopefully soon). Any help or idea/suggestion is much appreciated.

leitrim is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What color speedo gear for 3.55's? yellow95 94/95 Tech 15 01-20-2019 10:03 PM
SUPER T-5 5 SPEED TRANSMISSIONS & GEAR KITS astro performance Drivetrain Parts 0 11-21-2006 04:25 PM
95 GT auto trans 2nd gear seems too slip evildomain 94/95 Tech 3 01-29-2004 09:50 AM
bad idle and problem in 2nd gear 92 5.slow 5.0/5.8 Engine Tech 6 09-13-2003 01:30 AM
No more 2nd gear? Show off 5.0/5.8 Engine Tech 3 12-01-2001 07:28 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome