Crane experts in here please... - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 04-13-2002, 12:54 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Nov 2001
Posts: 722
Angry Crane experts in here please...

I finally got a chance to put my heads back together. Cranes, springs,etc. Now call me stupid but, should'nt the camshaft lobes be in line with the rockers??? The lobes on the left cam grind is like half off the rocker on several lobes! I inspected them and it appears they slid from their designation? You Crane advocates, speak to me please before I start mushroom clouding some things. If it is in fact a f*ck up I'll be calling Dave Monday. Russell

Aluminum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 04-13-2002, 02:00 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Nov 2001
Posts: 722
Nobody on here with crane grinds?

Aluminum is offline  
post #3 of 5 Old 04-13-2002, 02:10 PM
 
Trader Feedback: (2)
Join Date: Dec 1999
Posts: 3,263
well..

..mine lined up just fine, cant explane what happened to yours. cam lobes are pressed inplace, never heard of them moving. are yours romeo or windsor cams?
dont call and blame Dave Maxwell !
Randy Stinchcomb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 04-13-2002, 02:19 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Nov 2001
Posts: 722
Well initially, when I got'em everything seemed to be in place. The lobes on the left bank are definately off center. How can you explain that? Please tell me. I do'nt mean to appear to flame but my patience is wearing thin with my car. Ford quality control would've never shipped them out like that, this is plain obvious. If its the cams, Crane is the only one to blame! As soon as I got them they where shipped to Crane(unmolested). Please change my mind, but its right in front of me. R
Aluminum is offline  
post #5 of 5 Old 04-13-2002, 02:22 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Nov 2001
Posts: 722
BTW, you can definately see where they were before. I don't know the particulars of the regrinding process but something must've happened. I hope I did'nt piss $330. away.
Aluminum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome