car problem with battery - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-29-2006, 12:21 AM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (16)
Join Date: Nov 2005
Location: Effingham, IL
Posts: 623
car problem with battery

hey guys...i took off a battery relocation kit and replaced with factory stuff....i have the battery located on the passenger side because the msd box is on the factory spot...anyways...i took the short posi. cable and bolted and taped it to two other cables to make one posi. cable long enough to go from my battery to my starter solinoid...then i just run the neg cable straight down and bolted it to the bottom passenger side of the motor....also....the wire from my relocation kit that went to my altenator to shut the altenator down i guess?? i unhooked it from two small wires that plugged into the altenator and i replaced it with a regualr hot wire straight from my posi. battery side to the 2 wires so they would have power...im not sure if this was right....anyways...i went to start up the car...i dont even have an interior light...nuttin...no power anywhere....and i switched to a different battery that i just recently started a car with and it still did the same thing ... so i guess its not the battery and this is where im confused.....can anyone guess what may be wrong???
thanks
Tyler

notch88 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome