Charging Problem - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-24-2003, 09:29 PM Thread Starter
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Jun 2001
Posts: 320
Charging Problem

After my battery relocation to my trunk, MSD 6AL install, electric fan Install, i had a charging problem.... this is what ive found, where am i now...


I had to push start it this moring, i drove it to the craft shop on post... when i got there i saw NEG cable had come off where it was attached to the control arm. (I drove it with no ground)

Now i have a good ground on the frame. It would not start, with my multimeter on the battery, it was around 11.5 volts or so, when i tried cranking it over, it dropped to about 3 volts, instantly. when i let off the key, it went back up to 11.5 after 20 seconds.

I hooked a charger up to it, and it started up NO PROBLEM.

Do you think my battery is killed now?!?!

craigm1841 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-25-2003, 11:15 AM
Registered User
 
FordRacer9's Avatar
 
Trader Feedback: (5)
Join Date: Feb 2001
Location: Carlstadt, Bergen County, NJ
Posts: 1,339
Sounds like you killed a cell in the batt. Time for new.


89 GT AOD with all the bolt ons.

Reasonably priced PROFESSIONAL installs and side jobs done. PM me for info and pricing!
FordRacer9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fox charging issue kris k Electrical & Wiring 6 08-24-2014 11:53 PM
410 stroker weird overheating problem dbldrew 5.0/5.8 Engine Tech 1 09-28-2012 11:52 AM
Acute driveability problem driving me nuts. Sensors? Vacuum? ...new thread MFE 5.0/5.8 Engine Tech 62 04-27-2011 02:28 PM
charging system and wiring experts help me diagnose this problem demon357 General Mustang Tech 1 01-08-2002 09:09 AM
Fuel Delivery Problem Solved!! Blown46Cobra GT & SOHC 9 12-18-2001 01:44 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome