EZ Wiring kit turn signal issue - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-02-2019, 05:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 12
EZ Wiring kit turn signal issue

I just finished re wiring the lighting portion of my 85 notchback with an EZ Wiring 12 circuit kit.

All the lights work minus the small corner marker lights on the fender but my main issue is the turn signals and hazards.

When I use the Left turn signal, all the rear lights flash. When I use the right turn signal only both the driver and passenger turn signals blink.

I double checked my wiring at the column and dash and everything looks ok to me, Iím stumped to what is causing it.


Iím using a GM style headlight switch if that matters. I wrote up a quick reference to how I have the rear wired if anyone can help me with this.


Left signal on- driver parking/running light blinks, passenger running and brake light blink, driver and passenger turn signal blinks. Both front turn signals blink

Right turn signal on - driver and passenger turn signal only blinks. Both front signals blink

Hazards - both rear turn signals both running lights. Plus passenger brake light. Both front signals blink.

Brake light - only brake lights


Left front signal, left rear turn left signal indicator from new harness - connected to two LG-W in green plug on top of column

Right front signal, right rear signal, right signal indicAtor from new harness - connected to two W-LB wires from grey plug below column


At the rear of the car

Left rear turn YELLOW from new harness to G-O

Third brake light ORANGE from
New harness to driver park/brake R-LG to passenger R-LG park/brake

Right rear turn DARK GREEN from
New harness to O-LB passenger turn signal

Left tail park BROWN from
New harness to BR to driver tail light to BR to passenger tail light to license play light

Attached Images
File Type: png 4554137E-BC06-4CE1-A9AD-8AD534552C12.png (922.2 KB, 0 views)
File Type: png D8F31E7C-71CC-427A-8AF9-AF8096454131.png (818.4 KB, 0 views)
JohnP85gt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-02-2019, 06:22 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (0)
Join Date: Oct 2017
Posts: 12
john11gt's Avatar

Join Date: Mar 2015
Location: Washington
Posts: 350
Default Re: EZ Wiring turn signal issue
I figured it out. I just had to look at a different schematic and I saw that the rear turn signals needed to be on a different circuit.

The circuit on the schematic I posted shows the wire I needed going to a bulb outage display.

The brake wires at the column were wires in to the LH STOP AND PARK circuit. All I had to do was remove the brake wires from that and everything is working like it should.
john11gt is online now Report Post

JohnP85gt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome