backup lights stopped working (Moved from 94/95 Tech) - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-15-2002, 04:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (2)
Join Date: Aug 2000
Location: bay area, california
Posts: 940
backup lights stopped working (Moved from 94/95 Tech)

sorry this is kinda dumb. but i checked the fuse and i made sure the sensor was plugged in. i havent checked the bulbs cause it looks like a pain... could both of the bulbs burned out though? and i only want to buy a sensor if thats the problem for sure cause i'm really broke right now. anyone else ever have this happen? thanks


94 gt - MM suspension, edelbrock intake, 2031, afr's, s-trim 6psi, 403hp/404tq (no new numbers at 9psi)-For Sale

06 Mazdaspeed6
5ptSlow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-15-2002, 11:50 PM
Registered User
 
StarrMan's Avatar
 
Trader Feedback: (1)
Join Date: Dec 1999
Location: St. Louis, MO USA
Posts: 4,119
this happened to me earlier this year. I found out the wiring coming off the side of the tranny for the reverse lights was the culprit. I turned the key on (engine off), put the car in reverse and layed along side and reached up and rotated/jiggled the connector around a bit and they popped back on.

StarrMan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How Do I get this off? (Moved from 94/95 Tech) Fordman50 Audio 7 07-18-2002 09:53 AM
Who has taken the front bumper cover off ? (Moved from 94/95 Tech) yellow95 The Body Shop 4 07-12-2002 04:38 PM
Powerdyne BD-11 (Moved from 94/95 Tech) mcster Superchargers 13 07-07-2002 04:52 PM
Electric fan stopped working (moved from 94/95 Tech) johnperdeye Electrical & Wiring 3 06-25-2002 01:21 PM
Power seats stopped working (moved from 94/95 Tech) sgarifo Electrical & Wiring 3 06-25-2002 03:02 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome