no spark 95 3.8 - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 06-12-2012, 10:18 AM Thread Starter
Registered User
 
84_rustang_gt's Avatar
 
Trader Feedback: (2)
Join Date: Jan 2006
Location: shallotte nc
Posts: 417
Garage
no spark 95 3.8

my sisters alternator fried awhile back, so she parked it for a while.. when i got to it i replaced the alt and burned wire at juntion box, now it will not start, has injector pulse but no spark? tested the cam and crank sensors and edis, with a vantage, they check out fine? no signal going into the coil? bad ecu? im lost and dont want to start throwing parts at this thing.. i only had my hands on the vantage for a lil while so im at the mercey of my own means at this moment..


adderall and xanax combined say that i am paying attention but i do not care

Last edited by 84_rustang_gt; 06-12-2012 at 10:20 AM.
84_rustang_gt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2003 GT- can't get spark plug socket into hole due to intake manifold ? 2000WhiteGT GT & SOHC 16 06-02-2014 10:45 PM
Spark Plug Trimming, good idea or bad idea? 2002 SN95 GT GT & SOHC 15 03-08-2012 06:35 PM
1986 efi no spark at plug asv 5.0/5.8 Engine Tech 3 05-24-2011 03:37 PM
Spark, but No Start 306Guy 5.0/5.8 Engine Tech 2 03-07-2011 05:18 PM
93 5.0 won't start, cranks, has spark NotchBack4life 5.0/5.8 Engine Tech 11 01-20-2011 05:15 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome