help please - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-15-2012, 10:08 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (1)
Join Date: Jun 2010
Location: TORONTO
Posts: 456
help please

i have an 89 lx. since i took it out this year is has been acting up badly. it all started after i had my new blower pulley and 2 step installed.

car is a 336 with an s trim. car is miss-firing badly and now is at the point where is runs for 2 seconds then dies. it was tuned two seperate times after the pulleys. it runs great on the dyno but as soon as it some off it starts acting up.

here is what i have tried-

new msd coil
new wires
new distributor- didnt like this at all as tach began to jump
new fuel pump- holley
new fuel filter
tryed a friends computer nothing
looked for bad grounds- no improvement
by passed msd box- same
new computer relay

car has fuel pressure. i just ordered a new computer harness to try.

why cant i get this thing to stop missing and idle longer than 3 seconds?

any help is appreciated.

Silver LX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-17-2012, 03:21 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (1)
Join Date: Jun 2010
Location: TORONTO
Posts: 456
turned out being the computer harness. a mouse must have gotten to a wire during the winter.

Silver LX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome