Help Alternator Wiring problem! - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-17-2011, 09:38 PM Thread Starter
Registered User
 
Trader Feedback: (38)
Join Date: Dec 2008
Location: Lancaster, S.C.
Posts: 1,089
Help Alternator Wiring problem!

ive got a 351w powered 87 coupe. A buddy of mine give me a alternator like the ones that come on 01 v6 mustangs its a 105 amp. I got my hands on a wiring harness from an 01 hooked it up to the best of my ability. Theres the big charge wire which i have ran to my starter solenoid. then there 2 other plugs on the alternator a small white one which has one wire and the other plug which i believe has 3 or 4 wires in it. i dont have any of these wires hooked up. should i to make the alternator charge and my volt gauge to work!!??

nichols_james08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-06-2011, 08:15 PM
Corral Elite Member
 
Warlock1's Avatar
 
Trader Feedback: (23)
Join Date: Dec 2003
Location: Franklin Park,il
Posts: 1,205
Try this for reference:

http://www.bcbroncos.com/3ginstall.pdf

Warlock1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5.0 intermittent cold start problem (long) EL1XR8 5.0/5.8 Engine Tech 4 10-10-2011 01:57 PM
Acute driveability problem driving me nuts. Sensors? Vacuum? ...new thread MFE 5.0/5.8 Engine Tech 62 04-27-2011 02:28 PM
Starting Problem Ahhhh!!! (long story) silversleeper 5.0/5.8 Engine Tech 1 01-01-2002 07:39 PM
Fuel Delivery Problem Solved!! Blown46Cobra GT & SOHC 9 12-18-2001 01:44 PM
Four Cylinder Ignition Problem lmacklem 5.0/5.8 Engine Tech 3 12-17-2001 03:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome