89 electrical problem HELP - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 08-24-2011, 09:51 PM Thread Starter
Registered User
 
chris306's Avatar
 
Trader Feedback: (30)
Join Date: Nov 2008
Location: waldorf, maryland
Posts: 923
89 electrical problem HELP

--------------------------------------------------------------------------------

ok i am stuck here. my turn signals arent working, my reverse lights arent working and my blower motor isnt working... i have checked all fuses related to the stuff. tried replacing the flasher, the reverse switch is new as welland has worked previously. the ac may be the resistor i will try that tomorrow at work. i checked the wires at the hazard switch and all are in their pins. another thing is i had my key turned forward in on position with motor off and just checked to see if the blower motor would cut on and when i switched from off to vent the fuel pump kicked on also when i turned it to the floor position. i can hear the compressor clutch kick on but the blower does nothing. last week it all the sudden cut off and then about 5 mins later i tried it and it worked.... sound like the resistor??? now im really puzzled about this i know the ac and fuel pump relay are near each other so idk if a wire melted or what. anyone else ever have this problem?? now the turn signals and reverse lights are on the same circuit but the fuse is fine. the wipers still work ok but maybe the signal switch went bad?but what would explain the reverse lights? one more thing it happened to me again today, the started solenoid intermittently doesnt work. i tried to start the car prolly a month ago and nothing so i touched the terminals on the solenoid and fires right up. it hasnt happened again til today but then it worked normally. i know its alot of #### at once, but it all just started happening. i welded in some torque boxes in yesterday but i cant tell you if the problem was before or after the welding. thanks in advance


best to date [email protected], [email protected] 1/8 pump gas 14 lbs weight with me- 2960
chris306 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-24-2011, 11:02 PM
Registered User
 
Trader Feedback: (2)
Join Date: Mar 2010
Location: lucasville,ohio
Posts: 10
you might want to take a look at your ignition switch,mine started seperating on my 90 model,and the turn signals and tail lights would not work.
I also had problems getting it to start a couple of times.Just pull the cover off that goes around the steering collum,follow the harness up to the switch,and you should be able to tell if it is ok or not..hope this helps

90gt92lx95svt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
89 lx electrical problem??? chris306 General Mustang Tech 4 08-25-2011 10:14 AM
Electrical problem: instrument panel lights won't turn on ASpaceman General Mustang Tech 15 02-11-2002 11:15 AM
1995 COBRA Electrical problem P63 Electrical & Wiring 5 01-14-2002 11:08 AM
need help- electrical problem P63 5.0/5.8 Engine Tech 0 01-09-2002 10:22 AM
Electrical problem: starter arcing Curt C 5.0/5.8 Engine Tech 1 11-26-2001 07:21 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome