Mach 460 amps won't turn off!!!!! - Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum
Go Back   Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum > General Tech Forums > Audio

Corral.net is the premier Ford Mustang Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-01-2003, 12:24 AM   #1
Registered User
 
OutLawSE's Avatar

Trader Feedback: (0)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Rosenhayn, NJ
Posts: 1,165

Angry Mach 460 amps won't turn off!!!!!

Guys,

I am having a problem. I added a Pioneer 6400 headunit to my 460 system and the Mach amps won't turn off. The stereo sounds great but the amps won't turn off. I have unconnected the amp wire from the headunit and the amps still stay on. The only way they turn off is when I pull the stereo fuse out of the engine fuse box.

Any ideas??? It had the Stock tape player with CD player underneath it. The double stereo setup.

I used an adapter harness so I didn't slice anything.

Thanks...
__________________
1995 Mustang: Stalker Vortech-Trickflow 302
1994 Mustang: Built 306 with Trickflow Set-up
Nitrous, Boost, NA ..... Tried it all
OutLawSE is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-01-2003, 08:58 AM   #2
Registered User
 
LazerRedGT's Avatar

Trader Feedback: (4)
 
Join Date: Mar 2003
Location: Melbourne Florida
Posts: 1,066

You probably have it hooked up to a constant hot witch keeps your amp on. Did you hook your amp up to the corect wire on the pioneer player? Also the fuse could probably a constant hot witch is why it turns off when you pull it out
__________________
2003 DSG Cobra

Powered by a VMP TVS
SRA / Lentech 4R70W / MM 6-point Cage / Lethal "budget" Return Fuel System
LazerRedGT is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-01-2003, 01:49 PM   #3
Registered User
 
OutLawSE's Avatar

Trader Feedback: (0)
 
Join Date: Jan 2002
Location: Rosenhayn, NJ
Posts: 1,165

Thanks... But I fixed it last nite. There was a jumper harness between the stock tape and cd player that was a constant hot for the amps....

Took that out and all is good.
__________________
1995 Mustang: Stalker Vortech-Trickflow 302
1994 Mustang: Built 306 with Trickflow Set-up
Nitrous, Boost, NA ..... Tried it all
OutLawSE is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forums : Corral.net Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 01:44 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
© 2010-2011 Corral.net

Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.